Relaterade dokument
Globus Leo XL
Produktblad
Tekniskt produktblad
Intresserad av denna produkt?

Du når våra säljare direkt på
0155 - 20 55 00.

Den NYA Globus Leo XL

Tillförlitlig, bekväm, tyst och prisvärd

Bariatisk vård är den kliniska behandlingen av överviktiga personer. Som en konsekvens av detta har det blivit vanligare med anskaffande av hemvårdsprodukter för äldre och handikappade personer.
Trapphiss är något av det bästa och mest kostnadseffektiva som hjäpmedelsteknologin kan erbjuda äldre och handikappade att bevara självständighet och komfort i hemmet.

Tack vare Globus Leo XL får personer, större och tyngre än genomsnittet, valet och möjligheten att installera en kostnadseffektiv kvalitetshiss för svängda trappor. Ett säkert hjälpmedel för att upprätthålla självständigheten i hemmet.

Teknologi

Hissen har en max kapacitet på hela 160 kg och ett vidare säte med justerbara armstöd med upp till 25 mm ökning.
Stolen är vridbar och gör den enkel att stiga av och på. Den kan också erhållas med automatisk vridfunktion. Ett batteri förhindrar driftstopp vid strömavbrott. Stolen ger en stadig och varsam färd även i svängar och hörn. Vidare gör funktionen ”mjukstart/stopp” åkturen extra bekväm.

Säkerhet

Klämskydd finns för att stoppa hissen om den stöter emot något hinder. Hissen är utrustad med säkerhetsbälte och genom nyckellåsning kan man begränsa oönskad användning.